понеделник, 7 септември 2015 г.

"Prison school" - сериалът


И така, малко изненадващо за мен самия анимето "Prison school" се сдобива със своя игрална адаптация. Нованата е прясна-прясна, че чак още пари, тъй като е съобщена само дни след излизане на епизод 9 от анимето (а феновете знаят, че тая благина се случи на 4 септември). Анонсиране е и каста, а трябва да призная, че поне визуално има голяма прилика. Не съм съвсем сигурен какъв ще бъде сценария, но се надявам да не е точно като анимето, защото феновете знаем, че имаше някои сцени, които не бихме искали да видим live-action, нали?
Нямам никаква представа колко епизода ще бъдат, но надали ще са повече от десет, имайки предвид традициите, които битуват във филмирането на анимета. И все пак ще си струва да се види, най-малкото да се порадваме на прелестите на новата Мейко Шираки (не ми казвайте, че сте забравили коя е тя). В нейния образ ще влезе Асана Мамори - девойче, което има какво да покаже на света. Тя е родена през не чак толкова далечната 1990 г. и определено радва окото... добре, знам, че е свинско, но хей - хора сме, пък и образа на Мейко има точно тази цел.
Тематична песен ще се изпълнява от рок-бандата HaKU, като тя ще е озаглавена "Shoudou"
Впрочем, ако искате да прочетете краткото ревю на анимето Prison School, за да разберете за какво става въпрос, можете да го направите ето тук.
Ето го и каста. Сами решете дали има прилика между образите.

(Въпросната Асана Мамору като Мейко Шираки)

(Хирона Ямазаки като председателя Мари Кирихара)


(Аой Морикауа като леко перверзната Хана Мидорикауа)


(Тайши Накагауа като Киоши Фужино)

Токио Еномото като Такехито Морокозу - Гакуто)


(Масата Яно като Шинго Уакамото)


(Галигалигаликсон като Рейджи Андоу)


(Дайки Мияги ще играе Джоуджи Незу - Джо)


(Рена Такеда като сладката Чио Кирихара)


(Юко Араки като Анзу Йокояма)


(Масахиро Такашима като сластолюбивия Директор)

Ето го и трейлъра на сериала. Кратък е, но определено се виждат интересни моменти, които ще ни накарат да го следим. Високи кожени ботуши... о, боже...

Няма коментари:

Публикуване на коментар